Hårt slag

Den mindre omtyckta handbollsladan Norrevångshallen i Eslöv brann ner natten till igår. Ett hårt slag för flera av Eslövs idrottsklubbar, däribland Eslövs handbollsdamer. Men det är inte enbart klubbarna som är drabbade, hela staden verkar vara i chock. Hur ska nu klubbarna komma igång igen? Förutom att de förlorat en massa material och handlingar, står de nu också utan tränings- och matchmöjligheter. Skulle gissa att Eslövs damer kommer att spela i Lund eller i Höör.

Visst är det eländigt att hallen brann ner. Och är den anlagd så är det nästan så att jag hoppas att den skyldige inte åker fast, för han/hon riskerar att bli lynchad.

Men visst kan det komma något gott från olyckan. Hallen var ju för omodern, sliten och passade dåligt för de verksamheter som bedrevs. Nu tvingas de tröga politikerna äntligen att vakna. Det har framförts önskemål om en ny hall i många, många år, men inget har hänt. Nu har man inget val än att bygga en ny hall, så på sikt var det trots allt bra att hallen brann ner.


Kommentarer
Postat av: Nelliesmamma

Haha...jag trodde du skulle skriva att den som ev tänt på skulle bli höjd till skyarna för att Eslöv ÄNTLIGEN skulle få en ny hall!!??

2010-06-12 @ 15:28:22
URL: http://nelliesmamma.bloggagratis.se/
Postat av: Stürmerfoul

Ja, det finns säkert de som ser pyromanen som en hjälte. Eslöv skulle naturligtvis fått en ny hall för flera år sedan.

2010-06-14 @ 12:55:00
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0