Diverse

AG Köpenhamn har äntligen kommit överens med FIF om att ta över deras elitlicens. AG Köpenhamn fick hosta upp en hel del slantar men också lova att hjälpa till i FIF: s ungdomsverksamhet genom att bl a låna ut sina spelare till olika aktiviteter i FIF. Man kan tänka sig att Kasi-Jesper blev mer intresserad av att lösa det här när platsen i högsta serien blev klar i helgen genom AG Håndbolds vinst mot Sønderjyske. Det var för övrig Klavs Bruun Jørgensens sista match som spelare. Nu kommer han istället satsa på sin tränarkarriär. Jag kommer att sakna hans fantastiska underarmsskott.

Kasi-Jesper lär också vara intresserad av att anställa Islands landslagstränare Gudmundur Gudmundsson, som varit utan klubbuppdrag sen GOG gick i konkurs. Platsen som är vakant är antingen en roll som sportchef i AG Köpenhamn eller i Rhein Neckar Löwen.

Avbytarbänken har uppmärksammat att HEH bara promotar vissa bloggar. Som bloggare tycker jag frågan är intressant. Vilka kriterier gäller för att uppmärksammas på HEH: s sajt? Hur objektiva är man på kansliet?

I helgen har det varit JSM för killar i Lund och i Önnered var det tjejerna som spelade. H43: s juniorer både på kill- och flicksidan visade klass. Killarna var väldigt nära ett SM-guld. Det blev till en snöplig förlust i förlängning med uddamålet mot Sävehof. Här har H43 troligen ett antal spelare som i framtiden kan platsa i A-laget. H43: s tjejer som fixat en plats i elitserien för damer missade dock chansen till ett SM-guld. Men det blev ändå till en fin tredjeplats. Titeln gick istället till Skuru.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0