Första omgången

Så var första omgången i slutspelsserien genomförd. Resultaten blev trots allt de förväntade, men jag hade nog trott att Alingsås skulle vinna. Men hemma tror jag fortfarande att Alingsås säkrar gruppsegern.

Sävehof vann mot Ystad borta och säkrade därmed gruppsegern, skulle jag tro. Ystad är verkligen svåra att få grepp på. Jag har tjatat hela säsongen om att det är något i coachningen som brister. Tycker fortfarande att laget borde vara mer stabilt än vad man är.

Och eftersom det inte blev några skrällar igår, så känns det fortfarande som om att slutspelsserien blir rätt ospännande. Det enda som känns ovisst är om Ystad klarar av att säkra andra platsen i gruppen samt vem av Guif och Alingsås som vinner den andra gruppen.

Men vilken härlig match det blev mellan Guif och Alingsås! Jämn match med högt tempo och tuffa tag. Vad mer kan man begära? Verkligen imponerande med det "röda havet". När får vi se en liknande manifestation i Lunds Arena? Man kan undra varför Lundapubliken är så jäkla trög och har så svårt att stötta sina lag. Men varför var det inte slutsålt i Eskilstuna?

Det var också roligt att se Johan Pettersson göra en bra match. Han överglänste ungtupparna Enström och Zachrisson. Igår visade ungdomarna inte direkt landslagsklass. Zachrisson får inte hålla på och bomma sådan frilägen som han gjorde igår.

Bliznac har ett märkligt humör. Tänk att bli så arg på Jimmy Jansson. Men Bliznac är på uppgång. Har blir farlig i slutspelet. Men bäst igår var väl ändå Robin Andersson. Vilken speed och vilka stegisättningar!













Kommentarer
Postat av: Totte

Ja, 1836 i E:a Sporthall var ju faktiskt nära säsongens sämsta siffra. Ser flera anledningar:

- Snöstormen som drog över Mälardalen (många fans kommer från orter runtom Eskilstuna).

- tv4sports sändning.

- Bra utbud överhuvudtaget av tv-sport denna söndag.

- rejäl höjning av biljettpriset samtidigt som slutspelsserien kanske inte riktigt satt sig (tycker själv inte den känns alls lika het som tidigare års kvartsfinaler).

2010-03-22 @ 15:10:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0