Sur förlust

Idag var Lugi mer taggade än under de senaste matcherna. Och när Drott samtidigt inte var lika mycket på tårna som de brukar så lyckades Lugi ta ett grepp över matchen. En bit in i andra så började vi i publiken tro på en seger. Men när Lugi började gå runt på fler spelare så bjöd man in Drott i matchen. Halmstadborna kom ikapp och tände till under sista kvarten. Och så blev det ännu en förlust. 

Men det märks att självförtroendet saknas. Stephen Nielsen i Drottsmål hade full koll på Lugis kantspelare i andra halvlek. Och då kan jag inte låta bli att undra varför Lugi fortsatte att spela ut bollen till kanten. Jag räknade till åtta Lugibollar i trävirket. Det blir lätt så med dåligt självförtroende och en för stor respekt för motståndarmålvakten. Överhuvudtaget så har Lugi alldeles för många tekniska fel i sitt anfallspel just nu.

Slutspelschansen finns däremot fortfarande kvar. Men det lär behövas en Lugivinst mot Lindesberg i sista matchen. Och den vinsten känns inte precis sannolik.

Idag var det färre än 1000 åskådare i hallen. Verkligen sorgligt! Jag kan inte bara skälla på oss vanliga fans. Det fanns min själ inte så många på varken läktaren för sponsorer och Lugihöjdare eller på ledarläktaren. Om inte ens Lugis egna kommer, så varför då förvänta sig att Lundaborna skulle sluta upp mangrant? Men vi som var på plats är antagligen de mest hängivna, för det blev ändå rätt bra tryck i hallen.

Men det är inget annat än underbetyg för Lugis ledning att man inte aktivt jobbar för att locka fler till Arenan när herrrarna kämpar för att rädda en slutspelsplats.

Jag är inte den ende som gnäller. Lugis styrelse ska vara glad att man inte hör allt vad som sägs på läktarna.

En ev missad slutspelsplats, klent resultat i junior-SM, minskade åskådarsiffror och en klack som försvann borde vara varningssignaler på att något inte stämmer i verksamheten.

Tänkte avsluta med något positivt.

Kul att Stoffe var på plats som speaker. Han överglänser klart den som brukar kommentera.






Kommentarer
Postat av: Arne

Tack för din sista rad. Håller med dig.....Är det någon som har mailadress eller telefonnummer till lugis forne speaker Stoffe. Om det är så att Lugi går till slutspel och styrelse och kommittér inte anställer Stoffe som speaker under samtliga slutspels-matcher. Ja då kommer jag inte gå på en ända, och det är många fler som skriver under på det. Tacksam för svar snarast från någon som känner honom. / Arne

2010-03-15 @ 14:02:32
Postat av: anonym

Arne, vad har den andre speakern gjort dig? Något allvarligt måste det ju va om du seriöst vägrar gå på en ENDA match om inte Stoffe är speaker.



Dessutom vill jag påpeka att alla inte tycker som du utan att "många fler", för att använda din egen teknik, trivs bättre med Björn som inte försöker sätta sig själv i centrum.

2010-03-15 @ 19:17:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0