Bloggande

Som ni märkt så har antalet inlägg minskat drastiskt i den här bloggen. Jag har inte vågat titta på läsarstatistiken men gissar att det inte är så många kvar. Men som jag skrev i förra inlägget så gick all kraft ur mig efter SM-finalerna. Jag bestämde mig för att inte tänka på handboll på ett tag. Jag läste inte varken några bloggar eller mail förra veckan och nöjde mig med några få egna inlägg. I fredags så bestämde jag mig för att lägga ner bloggen, men så såg jag som bekant första danska herrfinalen och handbollsintresset tändes igen. Men jag ville fortfarande sluta blogga. Men idag så har det hänt två saker som gör att jag fortsätter ett tag till (även om det säker finns de som tycker att jag också skulle lägga ner.)

För det första så upptäcker jag idag, en vecka för sent, att Avbytarbänken slutat blogga, vilket är riktigt trist. Här kan man tala om en seriös blogg skriven av en person med mycket stor handbollskunskap. Det är dock en tröst att Avbytarbänken tydligen fått ett jobb inom handbolls-Sverige. Det har säkert handbollen nytta av. Det innebär antagligen också att Avbytarbänken kan komma att riskera att bli en måltavla för de olika bloggarna. Men nu när Avbytarbänken slutat så började det kännas lite patetiskt att själv också sluta.

Sen läste jag Axnérs blogg och upptäckte att han tog upp samma ämne som jag gjorde i helgen och att han dessutom skrev samma reflektioner som jag, även om han som vanligt lyckas formulera det hela betydligt bättre, då insåg jag att jag trots allt inte alltid är helt ute och cyklar. Det annars lätt att som amatörbloggare tro att man är en ensam stolle som inte kan något om handboll.

Men jag har också börjat undra om Avbytarbänkens nedläggning, min egen utbrändhet och det lägre tempot hos Evert Ekh säger något om att handbollsbloggandet, som tog fart med Axnérs blogg, kanske börjar avta? Hypen håller kanske på att självdö. Hoppas inte det är så, men det är inte omöjligt. Vi var ju flera som upptäckte att det fanns en brist på handbollsbloggar och som körde igång. Men efter ett tag märker man att man trots allt bara fångar en liten begränsad krets handbollsintresserade. Och att det i många fall är samma personer som läser bloggarna. Handboll är verkligen inte särskilt hett ute i samhället. Och då börjar man undra om det är lönt att hålla på.

Men som sagt jag håller på ett tag till. Jag har haft en kortare brevväxling med Zanotti och kan egentligen inte lägga ner förrän jag vet hur det gick för Lugi nästa säsong. Det vore fegt att försöka smita undan den eventuella dumstrut jag lovat att ta på mig offentligt om det går bra för Lugis herrar nästa säsong. Men det kommer att bli mer glest med inläggen över sommaren. Hoppas det är ok.


Kommentarer
Postat av: Nelliesmamma



Jag tror att man kan kosta på sig ett uppehåll över sommaren. Kom igen nu...vem vill läsa om försäsongsträningen??



Den ska UPPLEVAS!!! Hahaha



Jag har följt avbytarbänken, styrmerfoul och stockholmshandbollen. Det räcker för mej. Ni är bra!!



Jag gissar att ni alla kommer igen till hösten!! (inte avbytarbänken - men ni andra)



Tips: Kolla in en riktigt rolig grejj på min blogg.



http://nelliesmamma.bloggagratis.se/2010/05/17/2989374-nyborjartur/



Och för er som INTE hittat bloglovin ännu!! Gå dit och lägg upp era favvobloggar så missar ni ingenting!!!

2010-05-17 @ 22:11:00
URL: http://nelliesmamma.bloggagratis.se/
Postat av: LL

Helt ok med färre inlägg i sommar. Vet ju själv hur intresset svalnar efter sm-finalernra och konstigt vore det om inte besöksfekvensen sjunker rejält den här tiden. Ändå härligt att höra att du fortsätter nästa säsong då jag har njutit av dina intressanta och kunniga inlägg. det är ju inte direkt ett tråkigt handbollsår som vänta heller och det hade känts tomt utan Stürmerfoul. Tack för bra blogg.

2010-05-18 @ 19:45:23
Postat av: Birger Henningsson

Jag hoppas att du fortsätter.

Alltid intressant att läsa din blogg.

Har du någon info om vad som händer med H43s

lagbygge till nästa säsong?

2010-05-24 @ 08:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0