Dansk final

Höll på att missa att den första finalmatchen mellan Viborg och Randers spelades igår. Det blev en märklig match där Viborg som väntat ryckte loss i en stor ledning, men där Randers kom ikapp i andra halvlek och pressade Viborg tills det återstod 7-8 minuter av matchen. Men under de sista minuterna så gick Viborg återigen loss. Har dock svårt att tänka mig att Randers vinner hemma.

Före matchen delades det ut pengar till de spelare som hade haft högst MEP under säsongen. Första plats gav 50 000 DKR, andra plats 25 000 DKR och tredje plats 10 000 DKR. Och det vara samma summor både för damerna och herrarna. Det är skillnade det mot Sverige.

Mattias Gustavsson är förresten avstängd resten av finalspelet mot Kolding eftersom han drog ner en Koldingspelare i förra matchens sista anfall. Det gör det inte precis lättare för AaB att bli danska mästare.