Handbollsfritt

Nu närmar sig det stora mörkret, dvs tiden mellan handbollssäsongerna. Det är lika svårt varje säsong att inse att det inte blir så mycket handboll på några månader. Men än är det inte slut. Avgörande kvalserie på torsdag. SM-finaler på lördag. Damernas Champions League-final mellan Viborg och Oltchim Valcea. Och herrarnas Champions League-slutspel Final four. Herrarnas lottning gjordes idag: Barcelona mot Chekhovskie Medvedi och Ciudad Real mot Kiel. Lottningen innebar att den moraliska finalen blev redan i semifinalerna. 

Men egentligen är det numera en väldigt kort tidsperiod utan handboll. I praktiken är det bara handbollsfritt i juni och juli. Och då måste man bortse från Partille Cup och alla beachhandboll-turneringar.

Axnér skriver i senaste blogginlägget att det gäller att fånga nuet, att aldrig aldrig vara mätt och belåten, man får aldrig bara ställa in dojorna utan man måste alltid göra sitt bästa. Hoppas nu H43 inser detta på torsdag, annars vinner ett Tumba som har allt att vinna och inget att förlora.

Har fortfarande svårt att smälta att Axnér nu helt plötsligt gillar Lugi och hänvisar till sin tid i Lugi som en av de bästa i hans liv. Antingen var han oärlig förr eller så är han oärlig nu.

Men oavsett faktum att Axnér inte alltid är sanningsenlig så ska det bli intressant att följa Lugis nya tränarpar. Antar att alla journalister ser fram emot alla intervjuer och presskonferenser.





 

Kommentarer
Postat av: !

Helt rätt! SM-finalen missar jag mer än gärna, men istället blir det damhandboll på dansk TV och resa ner till två CL-matcher. Handboll e livet!!!

2010-05-05 @ 18:52:06
Postat av: Stürmerfoul

Gottegris! Två CL-matcher live! Vad kan man mer begära av livet?

2010-05-05 @ 23:23:05
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/
Postat av: men snälla!

Kom igen nu!

släpp för fan tugget om Zanotti&Axner...skulle du haft samma tugg som det var "Proppen&Uffe", "Westerlund&Dragan" eller t o m "harris&Axner"?

lagom trött på detta tugg nu! Hoppas verkligen de gör succé!

och vad man läser i alla intervjuer med spelarna så är de redan lyriska...men inte du!

2010-05-06 @ 09:38:29
Postat av: !

Köln andas redan handboll. Vilke grej det komer bli! Fler borde lämna moder Svea och se hur riktiga handbollsarrangemang skall se ut.

2010-05-06 @ 20:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0