Karnevalstider

Nu närmar sig Lundakarnevalen. Var fjärde år kraftsamlar studenterna i Lund och genomför en karneval under tre dagar. Det finns säkert många som tycker att det här är ett akademiskt trams, men jag gillar det. Men i år så kolliderar det tyvärr med Danmarks finalspel. På lördag spelar både Viborg mot Randers och Kolding mot AaB. Det blir till att spela in matcherna. Men när ska jag hinna se dem? På kvällen går ju också Champions League-finalen i fotboll, som också lockar även om det inte är handboll.

Viborg kommer att vinna mot Randers. Och jag tror att Kolding slår AaB. Hade det inte varit för Larholm så hade Kolding vunnit borta. Det är verkligen kul att se att Larholm börjar närma sig samma form som han hade före skadan. Det bådar gott för VM.

Såg att min gamle Lugifavorit på linjen Carl-Johan Andersson ska byta klubb. Undrar om han landar i Sverige. Han har ju passerat 30-strecket så hemlandet lockar väl allt mer. Jag saknar Carl-Johan som var en av de tuffaste och småfula spelare Lugi haft och som Lugi brukar behöva. Hade dock lite svårt att smälta att gick till IFK Ystad före proffssejouren i Spanien.

Och apropå linjespelare så kan man undra var Payam Hatami hamnar? Jag tycker att han gör rätt som byter klubb även om han blommade upp i Lindesberg. Ska han utvecklas mer så bör han gå till en bättre klubb.

Och så har Ola och Staffan tagit ut en sommartrupp som bl a ska åka till Bahamas. Även om den inte ska tolkas som en bruttotrupp inför VM så ger den ändå vissa fingervisningar. Några spelare som lyckades i Norgeturneringen har fått plats, medan t ex Bliznac inte kommit med. Men även etablerade spelare som t ex Jan Lennartsson saknas. Från den svenska ligan har Lugi lustigt nog fått med flest spelare, men det säger inte så mycket egentligen ftersom det bara handlar om två spelare.

MV
Dan Beutler, SG Flensburg-Handewitt
Johan Sjöstrand, SG Flensburg-Handewitt
Mattias Andersson, TV Grosswallstadt
Andreas Palicka, THW Kiel

V6
Fredrik Petersen, Bjerringbro-Silkeborg
Robert Johansson, IK Sävehof

M6
Robert Arrhenius, CAI Balonmano Aragon
Mattias Gustafsson, AaB Håndbold
Nicklas Grundsten, BM Granollers

H6
Niclas Ekberg, Ystads IF HF
Marcus Enström, Alingsås HK
Sebastian Lindell, Lugi HF

9M
Tobias Karlsson, SG Flensburg-Handewitt
Kim Ekdahl Du Rietz, Lugi HF
Jonas Larholm, AaB Håndbold
Dalibor Doder, Ademar León
Lukas Karlsson, KIF Kolding
Fredrik Larsson, CAI Balonmano Aragon
Patrik Fahlgren, SG Flensburg-Handewitt
Oscar Carlén, SG Flensburg-Handewitt
Robin Andersson, IF Guif



Kommentarer
Postat av: FB

Är det bara jag som undrar varför Ola och Staffan satsar på Robin Andersson? som visserligen är en väldigt bra spelare men samtidigt så har vi redan den spelaretypen i landslaget hade det inte varit bättre att testa Tobias Aren eller någon större mittnia som?

2010-05-19 @ 16:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0