Bäst i stan

Nu är Lugi utan tvekan bäst i stan. Både herrarna och damerna dominerar. Traditionen vägde lätt idag och Lugis herrar bröt trenden och vann två derbyn i rad.

Men det var en seg och dålig match. Åtminstone i första halvlek. Lugi var verkligen inte bra framåt. Ingen vågade sticka in näsan utan spelade mest i sidled. Det var tur för de vinröda att H43 inte heller var bra. Men en bit in i andra halvlek så tog helt plötsligt Kim Ekdahl du Rietz för sig. Han stod i princip helt ensam bakom rycket som gav Lugi vinsten. Hoppas att han äntligen har förstått att han kan göra mål varje gång han känner för det.

H43 ska dock ha en eloge för att man inte vek ner sig, utan kämpade in i det sista. Tyckte att man var rätt bra i försvaret. Zoran var bäst som vanligt. Men det blir tufft för H43 varje gång man punktar honom. Bambergs ersättare Fors på kanten gör inte heller bort sig. Men vad har hänt med Daniel Lindqvist? Han är inte lika bra som vanligt i år.

Förutom Kim Ekdahl så var det väl ingen i Lugi som märktes mer än andra. Linus Persson var inte lika bra idag som i de senaste matcherna. Joakim Svensson kunde gott fått chansen.

Och jag har tjatat om att Lugi borde prova något nytt i arrangemangen, vilket inte varit så populärt. Men idag så fanns det några nya grepp. Jag tyckte det var smart att låta Lugis gymnaster visa upp sig. Och här finns ju en uppsjö av pausunderhållning. Varför inte låta alla Lugis verksamheter visa upp sig? Och idag fanns det en morot för dem som röstar på matchens lirare, fyra biljetter till World Cup låg i potten. Och om det alltid finns något att vinna så fyller omröstningen en funktion. Programbladet var uppdaterat med Lugis tillskott till truppen. Vet inte om det beror på att jag klagade efter förra matchen. Och idag visade man repriser vid målen och frångick därmed den tidigare policyn. Det var på tiden, jag har aldrig förstått varför man inte vågat detta tidigare. Hoppas nu Lugi fortsätter på den inslagna vägen så att det här inte var en engångsföreteelse. Och publiksiffran var riktigt bra, trots det usla vädret. Noll grader, blåst och regn gör säkert att några stannar hemma.

Lugis klack gjorde ett bra jobb även denna gång. Men övriga Lugifans var ju pinsamt tysta. Det hjälpte inte mycket att Kulan försökte få igång läktarna. Det var väl för många sponsorer på plats. H43 publiken hördes faktiskt mer.






Kommentarer
Postat av: Dodo

Haha! Vilket hörn satt du i? Hallen gungade ju långa stunder i andra halvlek.

Sen har väl Anders Hallberg blivit så bra att han inte är värd att nämnas som bra längre om han inte gör tolv mål i en match och passar till sexton.



Ja, Kim var ruggigt bra, men Hallberg är värd att lyftas fram lika mycket. Landslagsklass!

2010-11-23 @ 09:50:34
URL: http://snickesnack.se
Postat av: På plats

Repriserna kom från webbsändningens buss, som snällt lånade ut sin signal till Lugi.

2010-11-23 @ 10:32:06
Postat av: Hallo!

Men skojjar do!

Linus hade enligt statestiken som dem sa på webben 49%...ska man byta honom då???...Nu letar du fel!

2010-11-24 @ 09:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0