Diverse

Kan inte låta bli att reta mig på att Handbollsklubben i TV4 är så snuttifierad. Varje gång man har diskuterat ett ämne en stund och det börjar hetta till och bli intressant, så bryter man och kastar sig handlöst in i nästa ämne. Det blir aldrig en djupare diskussion eller analys, allt blir så jäkla ytligt. Ska programmet ha något värde så får man antingen förlänga programtiden eller stryka något ämne. Men annars tyckte jag att man var mer rätt på det i förrgår när man diskuterade Sveriges problem. Vi måste träna mer, på ett annat sätt och framförallt så måste spelarna brinna för att satsa fullt ut. Och vi måste börja prova nya grepp. Förbundet måste bli mer aktivt och innovativt. Ut och lär av omvärlden! Varför tar t ex inte klubbarna in utländska tränare? När H43 hade "Kos" vid rodret så hände det saker. Eller när Lugi hade Lars Friis Hansen.

Matchen i tisdags var annars rätt seg. All handboll i Tyskland är inte bra.

Lindesberg är för rädda att förlora och då är det inte lätt att vinna matcher. Igår borde man ha fixat två poäng, men det blev oavgjort ännu en gång hemma. Och Alingsås fortsätter att spela dåligt.

Förstår inte hur jag för ett tag sedan kunde avfärda Malmö och skriva att de inte blir ett topplag i år. Det var verkligen att vara för tidigt ute. Segern i går visar att man troligen blir bland de åtta bästa i år.

Topplagen ångar på. Snacka om utklassning igår mellan Guif och Hammarby. Och Sävehof vann derbyt som väntat.

Drott och Alingsås är årets besvikelser hittills. Undrar om de kommer tillbaka i slutet av säsongen. Och Lugi gör en bra höst för tredje året i rad. Men det återstår att se om man kommer att hålla hela året ut i år eller om det kommer att bli ett ras igen under våren?

Men det finns fler lag som det går lite tungt för. I Danmark så fortsätter det att gå motigt för BSV och AaB. När det gäller det sistnämnda laget så är det inte så konstigt eftersom man inte finns nästa år. Men vad är problemet hos BSV? Kolding däremot verkar på gång efter den usla starten.

Kommentarer
Postat av: Martin (en av alla)

Helt rätt om Handbollsklubben. Dessutom är det fruktansvärt jobbigt med bara en kamera som är i ständig rörelse.

2010-11-25 @ 11:52:39
Postat av: Anonym

MMMM...Friis bidrog verkligen med mkt nytt! Fotboll i 45 minuter varje träning!

2010-11-25 @ 12:08:40
Postat av: Anonym

2010-11-25 @ 13:01:00
Postat av: Stürmerfoul

Bäste MMM, tydligen var fotbollen nyttig. Lugi har trots allt inte presterat lika bra sen han försvann. Så någonting lyckades han ändå tillföra, eller hur?

2010-11-25 @ 13:03:08
Postat av: Palle

Friis hade ett ganska bra lag att jobba med och kortsiktigt lyckades han ju relativt bra. Han var dock smått galen och saboterade en hel del talanger som Lugi lider av än idag! Annars tror jag dock du har rätt med att det är bra att ta in tränare från andra länder!

2010-11-25 @ 20:41:17
Postat av: MMM

Zanotti är italienare....hahahaha

2010-11-25 @ 21:19:32
Postat av: SH

Instämmer i handbollsklubben kritiken... Alla tycker så men dom som styr programmet vägrar lyssna verkar det som!

2010-11-26 @ 00:26:09
URL: http://skanehandbollen.bloggagratis.se/
Postat av: Tyko Brahe

Det lyser igenom ganska tydligt att du aldrig riktigt sett och varit med hur det fungerar inifrån ett lag på elitnivå. Klart man kan sitta och tycka ditten och datten om spelare som inte brinner och borde satsa hårdare osv... Verkligheten är dock så att många (tom de flesta) spelarna verkligen vill brinna och satsa, men det fungerar helt enkelt inte, med de förutsättningar som finns i klubbarna. Och nej, jag menar inte BARA löner...

2010-11-26 @ 10:08:57
Postat av: Mitt6

@Palle

Vilka talanger saboterade Lars Friis Hansen?

Och på vilket sätt? Hade varit kul om du ville utveckla detta.

2010-11-27 @ 18:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0