Två nya grepp

Jag har ju efterlyst lite nya grepp kring marknadsföring och matcharrangemang. Hörde igår att Lugis klack fixat så att alla som vill vara i klacken till dagens match, Lugi-Drott, bjuds på mat i Arenan. Nu vet jag inte om man kanske redan provat detta tidigare, men oavsett vad det så är det ett bra initiativ. Mer sånt! Nu återstår att se hur många det blir i klacken ikväll. Och hur mycket man kommer att stötta sitt lag. Jag tror Lugi kan behöva lite extra stöd mot ett Drott som verkar bli bättre och bättre.

Märklig skada förresten på Fredrik Wahlström i Lugi. Han slog visst sönder handen på en soptunna i Kristianstads Arena i tisdags.

Apropå publikstöd. Det blir nytt publikrekord i dansk handbollshistoria på lördag. Det är dubbelmöte enligt samma modell som slaget i Malmö mellan AaB-Skjern och BSV-AG Köpenhamn i Hernings nya arena.

Inte mindre än 12138 biljetter är sålda och man hade kunnat sälja 3-4000 fler enligt arrangörerna.

Man kan konstatera att handbollen är stark i Danmark, trots alla ekonomiska problem i klubbarna.

Kommentarer
Postat av: Flickorna i Söder

Ja han hade märkliga skador i BK Söder & Djurgården åxå mellan varven , killen är en klåfingrig vänsterkladd en gång lär han ha fastnat med lillfingret i gylfen !

2010-11-11 @ 09:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0