4775 åskådare

Så spelades äntligen första matchen i Kristianstads nya hall. Och vilken uppslutning, 4775 åskådare imponerar. Det hade varit närmast varit ett antiklimax om hemmalaget hade förlorat och förlusten var faktiskt nära i går. Men premiärmatchen slutade till sist oavgjort vilket antagligen ändå måste ha känts skönt. Nu är man fortfarande obesegrade i den nya Arenan.

Men nu återstår om Kristianstad lyckas bättre än Lund när det gäller att använda de möjligheter som en ny Arena ger för att locka folk till matcherna. Man kan naturligtvis inte räkna med att det ska bli slutsålt även i framtiden men en ny Arena bör ge ökade åskådarsiffror. Jag gillade idén att dela ut Kristianstad-tröjor till publiken med siffran 8 på ryggen. Fortsätter man på den vägen med nya grepp så kommer också publiken.

4775 åskådare. Jag kan inte hjälpa det men Lunds Arena känns genast rätt liten.

Kommentarer
Postat av: =

Kul också att man i Kristianstad projketgrupp för nya Arenan använde FoF som exempel på en misslyckad arena. Även Ystads politiker har nämnt att man vill nå längre än FoF som upplevs som en halvmesyr. Själv tycker jag den är OK, men väldigt anonym.

2010-10-18 @ 20:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0