Drott - Ystad

Vad är det med Drott i år? Snacka om ojämnt spel. Laget har otroligt djupa svackor i spelet, men spelar stundtals lika bra som förra året. Det måste vara något i inställningen/mentaliteten som inte stämmer. Hann laget bli mätt på framgångar efter några veckors storspel förra året? För det är precis som ingen vågar sticka in näsan och ta en smäll. Det är alldeles för lite fysik och satsningar i spelet. Och de inledande förlusterna verkar redan ha börjat sätta sig i huvudet. Det kan bli tufft för Sivertsson att ta laget ur den här negativa spiralen.

Men Ystad var bra igår. Framförallt var den tyske importen Jürgen Müller grym i målet. Jag blev imponerad av att han kunde vara så snabb och smidig trots sin storlek. Här har Ystad gjort en kanonvärvning. Har fått en kommentar från Pelle som undrar hur länge den andra Pelle (Käll) får vara kvar som tränare i Ystad. Jag tror nog att har får vara kvar ett tag till. Det har ju inte gått så dåligt för Ystad ändå. Jag brukar kritisera Käll och tycker fortfarande att han äver överskattad som tränare, men jag tyckte att han gjorde ett bra jobb igår, t ex en time-out vid rätt tillfälle i första halvlek.

Det är kul att TV4 visar handboll, men jag är inte särskilt förtjust i besöken i omklädningsrummen. Det känns rätt pinsamt och konstruerat. Tränarna verkar nervösa över att prata till laget inför en kamera och hur mycket vettigt sägs egentligen i spelarintervjuerna? Och Ystads sång och hejaramsor efter matchen kändes inte äkta för fem öre.

Och vad gav egentligen mikrofonerna på tränarna under matchen? Det blir bara ett bakgrundsmummel som jag klarar mig bra utan.

Sen kan jag konstatera att Åström/Widell inte är mitt favoritdomarpar precis.


Kommentarer
Postat av: IHY

Håller med om TV 4 och deras pinsamma upplägg. Vad gäller Ystads sång efteråt så är den tradition och låter i stort sett likadant efter alla segrar. Inget konstlat där. Samma som alltid bara.

2010-10-08 @ 09:19:08
Postat av: Sturmerfoul

Ursäkta IHY. Fel av mig att misstänka att det var lite spel inför tv-kameran.

2010-10-08 @ 14:02:41
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0