En annan landskamp

Oups! Det var nära ett misslyckande idag. Före matchen spådde Lövgren att Sverige skulle vinna enkelt. Men så blev det alltså inte. Ett mer taggat Montenegro men också med visst flyt var som bekant nära att vinna. Första halvlek var frustrerande att se på när Montenegro nästan sköt Sverige sönder och samman. Men som tur var hade vi Mattias Andersson att slänga in. Han räddade Sverige idag. 

Förutom Mattias Andersson så var Jonas Källman duktig i 5-1 försvaret. Ekberg och Larholm skötte sig också framåt.

Men det här spelet håller inte i VM. Jämfört med Danmark igår så kan man tro att Sverige ligga en bra bit efter toppen i världen. Vi får verkligen hoppas att Sverige hade en ovanligt dålig dag.

Men Montenegro är nog på väg uppåt. Konkurrensen i världen växer sig starkare. Och det har säkert ett samband med det som Axnér skrev om, när han skrev att det blir fler spelare internationellt som har namn som slutar på vic och färre som har namn som slutar på son.

Varför var det förresten så tyst i Kristianstads Arena? Identifierar man sig mer med klubblaget än landslaget?



Kommentarer
Postat av: Fidde

Klart intressant att man kan byta en mittsexa bakåt nu när Andreas Nilsson är med. Det är väl inte mer än ett halvår sedan Ola Lindgren meddelade att Fritzon inte kunde komma på tal då man ville ha mittsexor som även spelade bakåt. Nilsson kommer aldrig att spela bakåt i ett svenskt landslag, långsammare fötter får man leta efter.

2010-10-28 @ 22:25:38
Postat av: Tv-tittaren

Kunde man inte hittat en bättre lösning för tv-kamerorna i Kristianstad Arena? Nu gick ju folk i vägen när de skulle nedför trapporna till sina platser. Konstig lösning i en nybyggd arena.



Förövrigt vore det skönt med ny förbundskapten NU, så kanske vi slipper VM-fiasko.

2010-10-29 @ 00:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0