Måndagskväll

H43/Lundagårds damer imponerar. Bra gjort att spela jämnt med Västerås borta igår. Surt att förlora med uddamålet.

Min bloggarkollega Snickesnack har tagit upp frågan om varför domarna gör en annan bedömning av fysiskt starka spelare. Kim Ekdahl du Rietz t ex får utan tvekan mycket stryk utan att domarna alltid reagerar. Det ligger något i att ju större man är desto mer verkar det legalt att puckla på en. Kim borde utan tvekan få fler frikast med sig och motståndarna borde åka ut oftare.

En annan fråga Snickesnack ställer är varför Söndergaard får så mycket speltid på Wahlströms bekostnad. Den frågan har jag också ställt i både bloggen och direkt till Zanotti. Jag fick inget svar, men Snickesnack kanske lyckas bättre. Misstänker att han är mer populär i Lugileden.

Lindesberg fick en nödvändig poäng igår. Men det är snart hög tid för första vinsten. Men förr eller senare så vinner man väl någon hemmamatch.

Såg Berlin möta Rhein Neckar Löwen igår. Vilken skillnad det är mellan tysk och svensk handboll. Heinevetter i Berlins mål var lysande och överglänste Szmal i RNL. Och Heinevetter har tydligen varit bra hela säsongen och är en förklaring till varför det går bra för Berlin. Men vilken märlig målvaktsstil han har. Finns det någon som har någon liknande? Måste också säga att det är imponerande att Bielecki är på plan igen efter sin otäcka ögonskada.



Kommentarer
Postat av: Betraktaren

Wedberg har (i GP) frågat sig samma sak angående Alingsås stora spelare, men istället är det Andréson som skriker efter fler utvisningar när smurfarna tar fem steg och ramlar på grund av för låg tyngdpunkt.

2010-10-25 @ 23:08:05
Postat av: Mats Edel

När Wahlström spelade mest blev det två raka torsk, när Söndergaard sen fick spela mest blev det fem raka vinster...

2010-10-26 @ 10:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0