Fredag kväll

Alingsås var imponerande igår. Ystad var totalt chanslösa och Hellgren har nog rätt när han säger att Alingsås kommer att klättra uppåt i serien. Som de spelade igår så blir de farliga i ett slutspel. Ystad var riktigt bleka, framförallt i början. Men hur många skott i trävirket hade man inte? För att inte tala om skott på Aggefors i mål.

Och den poäng som Drott tog mot Guif igår var antagligen nödvändig för laget. Nu kanske de slipper att deppa ner sig totalt. Axnér skriver i sin blogg att spelarna pissar på spelidén. Ja, det kan ju var och en se. Men varför pissar de på idén? Det hade varit mer intressant att utveckla. För egen del tror jag att det gick för bra på slutet förra året. Spelarna tror att de kommer att vinna utan att behöva anstränga sig.

Axnér har i de senaste inläggen avglorifierat Marcus Ahlm. Jag tror ändå att han hade varit ett lyft för landslaget i kommande hemma-VM. För det finns ännu inget lysande alternativ på den positionen.

Hammarby kvitterade idag mot Aranäs när det var 3 sekunder kvar och det ska nog Hammarby vara glada över. När serien är slut ligger Aranäs före Hammarby.

Fick en klok kommentar från signaturen I Norr. Det hade antagligen varit mer lyckat att driva frågan om öppenhet och tolerans. För det hade man nog kunnat vinna. För där var förbundet ute på hal is, men att jämställa ett domaruppdrag med att vara anställd var långsökt. Men det var väl de eventuella skadeståndspengarna som lockade.

Lugis klubbdirektör, Emme Adébo, formulerade omedvetet Lugis marknadsföringspolicy häromdagen i en intervju i Sydsvenskan. Artikeln handlade om Lundaspelen, världens största inomhusturnering i handboll. Emme sa att man inte marknadsför turneringen utan man tror istället på mun till mun principen. Samma princip verkar även gälla representationslagen. Man marknadsför inte utan hoppas istället locka publik genom snacket på stan. Det är så man lyckas locka runt 1000 åskådare till matcherna.

Kommentarer
Postat av: Andy Pandy

Bra blogg!!!!!!

Mycket läsvärd. Många sanningar.

Fortsätt blogga.

2010-10-16 @ 18:18:44
Postat av: Lundabo

Nils lägg ner

2010-10-16 @ 18:23:36
Postat av: Andy Pany

Bra du kollar och tycker till om lagen i distriktet

Mycket sant om LUGI

2010-10-16 @ 22:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0