Diverse

Vad var det för hotmail Guif fick? Och varför i hela friden vill någon hota Guif? Verkar helt obegripligt.

Och vad sa egentligen Mathias Tholin till Nacor Medina i matchen mot RIK?

Och så valde HEH att fortsätta med poolspelet. Varför? Hur mycket mer pengar drog klubbarna egentligen in? I bästa fall måste det ha varit marginellt eftersom publiksiffrorna inte ökat i år. Har fortfarande svårt att smälta att man säljer ut sportslig rättvisa på det här sättet.

Däremot känns det bra att man skrotar gruppspelet i slutspelet och återgår till kvartsfinalfilerna. Det blev i alla fall ingen slutspelsnerv under Lugis matcher i slutspelet.

Från Danmark kan rapporteras att Krzysztof Lijewski kommer att få en lön på 4,2 miljoner DKR i AG Köpenhamn. Inte så dåligt. Och till det kan man lägga en låg artistskatt. Med tanke på att de andra stjärnorna också har bra betalt, Mikkel Hansen, har runt 4 miljoner, så krävs det att AG verkligen jobbar med att dra in sponsorintäkter. Men hittills verkar det gå enligt plan. Redan nu så överväger man att byta hemmaarena eftersom sponsorerna numera är så många att de inte får plats i den befintliga. 

AG Köpenhamns ägare Kasi-Jesper får inte längre vara ordförande i Rhein Neckar Löwen. Enligt EHF så får man inte sitta i styrelsen i två Champions League-klubbar, vilket blir tillfället nästa år när AG spelar i Champions League. Jag tycker det ska bli riktigt intressant att följa AG i Champions League. Kommer man att kunna utmana de spanska och tyska klubbarna? Och när får vi uppleva en svensk klubb göra det samma?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0