Diverse

Vad ska man säga om lottningen av kvartsfinalerna i herrarnas CL-spel?

Flensburg (GER) - Ciudad Real (ESP)
Barcelona (ESP) - THW Kiel
Hamburg (GER) - Chekhovskie Medvedi (RUS)
Rhein-Neckar Löwen (GER) - Montpellier (FRA)

Toppmatchen är Barcelona och Kiel. Barcelona blir inte mästare i år heller, även om Sjöstrand skulle storspela. Kiel bör vinna.

Och nog bör Ciudad Real kunna slå ut Flensburg även om laget inte känns lika bra längre. Undrar vad som hänt med Ciudad som inte lär bli spanska mästare i år. 

De två andra matcherna känns öppna. Kan det bli tre tyska lag i semifinalerna? Känns ju lite så där, men risken är stor eftersom den tyska ligan är den bästa.

Tycker mer och mer att Per Johansson är rätt partisk som expertkommentator. Nog sjutton höll han både på Sävehof och RIK i helgen. Och det verkar som om han också partisk som ledare för landslaget. Jag tycker det är uppseendeväckande att Maria Adler inte ges chansen nu när damerna ska träningsspela mot Kroatien. Ska det ta lika lång tid för Adler att nå landslaget som för Sabina Jacobsen?

Snart närmar sig den avgörande stunden för Lugis herrar. Nu måste det bli en vinst mot Drott, annars blir det ingen SM-final. Det blir tufft för Lugis herrar, snacka om press. Magkänslan säger att Drott vinner eftersom Lugi har mer att förlora. Samma dag spelar Lugis damer semifinal mot Eslöv. Den sistnämnda matchen bör kunna bli en härlig fajt med mycket publik. Jag tror att det blir jämnt men Lugi känns som favoriter. 

Jag hade dock önskat att Lugi hade gjort ett dubbelarrangemang av matcherna och att man hade sålt biljetter som gällde till båda matcherna, istället för att man nu måste köpa två olika biljetter.

Kommentarer
Postat av: Otto

Partisk är bara förnamnet... Har du inte IK Sävehofs logga på tröjan så blir det heller inget landslagsspel. Skandal!

2011-04-05 @ 09:37:17
Postat av: Sigge

Jag tycker också att Per Johansson alltför tydligt visar att han hejar på Sävehof. Blev särskilt tydligt under slutspelet 2009.

2011-04-06 @ 12:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0