Sista natten med gänget

Undrar om säsongen tar slut för Lugis herrar idag? En förlust mot RIK ikväll och det återstår bara en meningslös match mot Guif. Mycket pekar på att det roliga tar slut nu. Och även om Lugi vinner ikväll så är det inte ens säkert att en vinst mot Guif räcker till en semifinalplats. Känns lite snöpligt i så fall med tanke på att Lugi spelade riktigt bra veckorna före slutspelet.

Ibland undrar jag om Lugi någonsin kommer att gå till en final. Det kanske stannar vid en dröm för oss vinröda fans. Vi kanske är dömda att för evigt se samma inspringsfilm som visar det enda guldet.

Man kan också konstatera att det är en sak att möta Guif och Sävehof när de har något att spela för än när de redan är klara för semifinal. Det svider antagligen i Lugilägret att man fick Guif i den första slutspelsmatchen.

Och sen är frågan om Malmö kan rå på Alingsås borta. Men det känns mer troligt än ett vinrött lag i semifinal. Ett Alingsås i normal form vinner, men i år så är Alingsås märkligt ojämna, så det känns trots allt rätt öppet. Det ska bli kul att se matchen i tv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0