Skam

Tobias Pettersson på HEH borde skämmas! Vilken märklig artikel han publicerade på HEH igår. Under rubriken Tomma tunnor skramlar mest går han till attack mot Handbollsmagasinet och Johan Pettersson. Känns det bra nu Tobias?

Låt mig citera: "I tidningens krönikor och artiklar har den forne landslagsspelaren, på egen hand och med hjälp av självutnämnda högljudda profeter, delat ut käftsmällar till höger och vänster om hur dåliga "vi inom handbollen" är på att marknadsföra och sälja sporten/varumärket handboll. När det väl kom till kritan - att göra verkstad av snacket - visade det sig alltså inte vara lika roligt längre för Petersson och hans gelikar."

Snacka om att ha känt sig träffad av tidningens artiklar. Tänk vad HEH upprörda HEH måste vara för att vilja gå ut med en sådan sågning. Bilden att HEH inte tål kritik kan inte bevisas bättre.

Undrar på vilket sätt Johans gelikar, de självutnämnda och högljudda profeterna, saknar grund för sina uttalanden? Det är ju för fasiken bara att gå på fakta så inser man handbollens problem med att marknadsföra sig.

Jag skrev i förra inlägget att handbollens största problem är att man inte jobbar affärsmässigt. Frågan är om inte handbollen har ett större problem med alla dessa inskränkta företrädare som inte tål kritik och som tycker att alla kritiker har fel och att de själva är ofelbara. Tror fan att handbollen har svårt att utvecklas och växa i Sverige.


Kommentarer
Postat av: Sigge

Det är bara att hålla med. Sen är jag inte förvånad över att Handbollsmagasinet gått i graven. Läste en gång det av en tillfällighet på biblioteket och utformningen var dålig, dispositionen rörig, särskrivningar och stavfel i massor. Väldigt amatörmässig och jobbig att läsa helt enkelt. Men det gör inte kritiken mot handbollsförbundet mindre relevant.

2011-04-08 @ 20:16:47
Postat av: Arne

Jag instämmer. Riktigt pinsamt, Tobias.

2011-04-09 @ 00:38:04
Postat av: ?

Kritiken mot handbollsförbundet? På vilket sätt är förbundet inblandat? Lär er en gång för alla att HEH är elitföreningarnas EGEN organisation, en intresseförening styrd och grundad av elitföreningarna själva! Beslutar och föreslår bl.a. om antalet matcher i seriespel, reklamförsäljning o.s.v. Kritik är bra om den träffar rätt...

2011-04-10 @ 10:49:34
Postat av: Kör hårt Johan P

Tobias och Arne ÄR nte HEH utan kanslister med mycket märklig agenda. Nyttjar hemsidan på ett mycket fult sätt och borde få läman sina poster omgående. Arne skall tack och lov sluta lyfta sina skyhöga arvoden snart och då komme rdet flrhoppningsvis bli bättre. Inte konstigt att HEH som organisation får så dåligt rykte när man har ett kansli som löper amok och som i senaste utspel sågar en av svensk handbolls största profiler. Vem kommer minnas att ARne-Tobias gjort ngt för svensk handboll om 2 år? Ingen.

2011-04-11 @ 08:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0