Julfrid

Nu känns det rätt bra att fira jul. Det var tre sköna segrar i rak för Lugi och så har H43 också fixat några poäng. Dagens seger borta i skolådan mot Alingsås är faktiskt riktigt imponerande. Jag misstänker att Espen Christensen har storspelat.

Tänk att efter det att jag började gnälla på Zanotti och Axnér så började Lugi vinna igen. Snacka om att täppa till truten på en läktarexpert!

Vill lyfta fram två spelare. Det är ju helt otroligt vilken kämpe Jonathan Leijonberg är. Han håller verkligen på att bli en riktig publikfavorit. Och tänk så bra Jakob Wickman-Modig har blivit i försvaret. Bra gjort av ledarna att tro på honom och låta honom växa in i rollen.

Och efter jul så börjar Lundaspelen. Jag kommer att sitta bänkad i fyra dagar. Det är alltid lika kul att se alla dessa ungdomar. Men tänk om Lund någon gång skulle passa på att göra reklam för kommunen inför alla utländska gäster.

Till sist: Hammarby har verkligen hamnat i ett utsatt läge. Även om man slingrar sig undan det akuta konkurshotet så kanske man ändå åker ur nu när Caperiotumba tar en poäng då och då. Tänk  att det inte var så många år sedan man var bäst i Sverige.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0