Kassaskåpssäkert

Det blev inte riktigt som jag hade hoppats på. Det blev visserligen en Lugi-seger och en hyfsat stor publik, även om det känns som om det var glädjesiffror. Men det blev varken spännande eller jämnt. Lugi var fullkomligt överlägsna från början till slut. Segern var aldrig hotad och kunde med lite mer skärpa blivit ännu större. Även om Lugis försvar var lika bra som det brukar vara så var det inte H43: s bristande offensiv som grundlade segern. H43 har ju Zoran Roganovic som sin vana trogen öste in mål. Bristen fanns i H43: s försvar som var vidöppet hela matchen. Det var nästan pinsamt enkelt för Lugi att göra mål. En eloge dock till H43 som inte vek ner sig så som man gjort i de senaste förlustmatcherna. 

Kul att se att Kristian Meijer kunde göra mål igår. Får se om det håller i sig även mot bättre målvakter. Och Anders Hallberg var bra som vanligt. Albin Tingsvall hade också en lyckad kväll.

Och i H43 var det Zoran Roganovic för hela slanten. Men målvakten Johan Tholin gjorde en riktigt bra andra halvlek och gjorde så att förlustsiffrorna inte sprang iväg.

H43 kommer trots allt får det tufft i år, precis som väntat. Det var nog tur att man började så bra i serien som man gjorde. Och man ska nog be en bön om att Zoran inte blir skadad. För jag förstår inte hur man ska kunna vinna utan honom på plan. Nu väntar den viktiga bottenmatchen borta mot Caperiotumba. En förlust och det ser verkligen illa ut för de blå.

Lugi ska nog inte dra för stora växlar på vinsten. Nu kommer två tuffa derbymatcher på raken. Först Kristianstad hemma och sedan Malmö borta. Det kan gå hur som helst.

Sydsvenskan uppmärksammar Felix Kasch inhopp och mål igår. Och här har Lugi ännu en ny stor talang på gång. Lägg namnet på minnet! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0