Några svar

Gissade fel på två av kvällens matcher och det var ju nära att jag missade ytterligare en. Men Bliznac lyckades göra ett segermål för Alingsås när det var tre sekunder kvar. Så det var väl hyfsat tippat.

Fick jag några svar på frågorna i förra inlägget?

Ja, antagligen på några.

Lindesberg får ännu tuffare att klara kontraktet nu. Nu är det sex poäng upp till strecket.

Bastieffekten har kanske klingat av i Ystad och kommer kanske inte klättra uppåt i tabellen. Eller är Skövde så mycket bättre än vad vi trodde före säsongen? 

Undrar om Lars Möller Madsen orsakade Kristianstads vinst? Han kan mycket väl på egen hand göra så att Kristianstad slipper en kvalplats. Det bör vara en kanonvärvning av Kristianstad.

Aranäs pressade Alingsås idag och kommer att fortsätta att plocka poäng i serien.

Och Malmö är bättre än H43 och kommer att gå till slutspel.

Jag passade på att se Lugi vinna mot Guif på ekuriren.se. Och inte fanns det några tecken på dålig form inte. Och Kim Ekdahl var fortfarande på spelhumör. Det bådar gott för de vinröda.

Lugi vann idag eftersom Guif läckte som ett såll i försvaret. Guifspelarna var märkligt passiva i försvarsspelet och var också ovanligt tveksamma i anfallet. Det bero väl på att man inte spelat några träningsmatcher under uppehållet. Målvaktsmatchen vanns också klart av Lugi. Kim E blev punktad större delen av matchen och det var kul att se hur de andra spelarna då tog för sig, bl a så gjorde unge Victor Sandberg en riktigt bra match. Något som förvånade mig var att Lugi klarade av Guifs offensiva försvar. Har man tränat på det under uppehållet? För man brukar ha problem när motståndarna inte ställer sig på linjen.

Jag måste också säga att det var roligt att höra kommentatorerna (den ene var för övrigt Bobban Andersson). Eskilstuna hör väl till gnällbältet och det var intressant att höra klagomålen på domarna och på spelarna. Det är egentligen helt otroligt hur olika man kan tolka situationer beroende på vilket lag man håller på. Domslut som jag tyckte var helt ok, sågades av kommentatorerna. Och omvänt. Domarna har en fullständigt hopplös roll. Det måste kännas hopplöst att man aldrig kan döma utan att få kritik.

Nu har jag inte publiksiffrorna till hands, men de bör ha varit hyfsade så här nära ett VM. Det vore konstigt om VM inte innebär ett uppsving publikmässigt. Det var i alla fall mer än 2000 i Eskilstuna.

Kommentarer
Postat av: Martin

Bylund är bra när han kommenterar fotboll. Handboll kan han inte. Bobban var patetiskt partisk. Försökte inte ens. 7



Sändingen - nja. Mer hobby än yrke verkar det som.

2011-02-03 @ 01:36:13
Postat av: Oskar

Publiksiffrorna var nog tyvärr inte så lysande. Och i synnerhet inte här i Lund

2011-02-03 @ 16:58:43
URL: http://oskarshandboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0