Bäst

TV4 presenterade igår en omröstning över vem som varit bäst i det svenska laget. Vinnare var Kim Ekdahl du Rietz. Men det tycker inte jag. Han var tongivande i framförallt Serbienmatchen, men han har fortfarande för många tekniska fel för att bli bäst.

Jag tycker däremot att Jernemyr, Sjöstrand och Källman varit bäst. Men försvars- och målvaktsspel väger ofta för lätt jämfört med målskytte hos allmänheten. Källman har inte varit 100% framåt men hans försvarsspel har varit lysande. Och jag hävdar att den största orsaken till att Sverige tog ett steg framåt är att Jernemyr är tillbaka i landslaget igen. Och valet av Sjöstrand visade sig vara helt rätt.

Men däremot fick Kim E sitt efterlängtade genombrott. Han är i landslaget för att stanna. Nu lär han bli proffs och förhoppningsvis tar han ytterligare ett steg i utvecklingen.

Och vilken kämpe Carlén är! 

Apropå hans skada i Frankrikematchen. Söndergaard fick också smaka ett franskt knä igår. Och i Danmark spekulerar man i om fransmännen medvetet försöker skada motståndarna. Och det är inte främmande för mig heller.




  

Kommentarer
Postat av: fd Avbytarbänken

Efter två stora mästerskap kliar det i fingrarna. Kanske ett sätt att känna på formatet. Resultatet i ovan angiven blogg.

2011-02-01 @ 08:55:53
URL: http://avbytarbanken.bloggplatsen.se
Postat av: Nelliesmamma

Det känns som om alla redan vet (borde veta) att Frankrike ALLTID försöker skada motståndarna med flit. De får vara hur mycket världsmästare som helst. Men den typen av spel imponerar inte på mej.

2011-02-01 @ 08:58:47
URL: http://nelliesmamma.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0