En ursäkt

Vill bara be fd Avbytarbänken om en ursäkt. Det stämmer att du inte skrev "smart" om SVT: s bevakning av handboll. Jag läste in för mycket när du skrev "SVTs strategi är annars väldigt medveten". Jag tolkade det som att du var positivt inställd till SVT. Och steget från en väldigt medveten strategi till smarthet är kanske inte så stor ändå.

Kommentarer
Postat av: Camilla

och avbytarbänken är fortfarande lika lättkränkt och lättstött

2011-01-20 @ 18:34:56
Postat av: fd Avbytarbänken

Camilla> Jag har inga problem med att folk inte tycker som jag, eller att man som du tycker att jag har avigsidor. Det är upp till var och en att tycka. Däremot gillar jag inte när det läggs ord i min mun.



Förövrigt satsar SVT på bandy denna månad, om någon råkat missa det.

2011-01-20 @ 21:02:17
Postat av: PO

Ja, i detta fall har fd Avbytarbänken rätt. Dock har Camilla en poäng. När AHK:aren drev sin nu nerlagda blogg var det tydligt hur känslig han var för kommentarer och synpunkter på egna åsikter och egna lagets spelare. Onekligen likt en viss herr Mart.

2011-01-21 @ 07:17:06
Postat av: fd Avbytarbänken

Kom gärna med sakliga exempel på när Avbytarbänken var "känslig för kommentarer och synpunkter på egna åsikter". Att debattera en fråga är en sak, att bara avfärda andra åsikter en annan. Jag har kollat igenom många gamla inlägg och ingenstans hittar jag en osaklig debatt, där åsikter inte respekteras.



Den enda signaturen som på allvar gick i klinch med Avbytarbänken var "!" som inte såg något annan än Ystad. Lite som Avbytarbänken med Alingsås. I det fallet kan jag inte annat än hålla med. Vad gäller Mart-insinuationen småler jag bara. Vi har hört den förut.



(I övrigt ett tack till Sturmerfoul som upplåter sin kommentarsfunktion till en inaktiv bloggare.)

2011-01-21 @ 09:29:07
Postat av: !

Jepp, vi hade våra duster :)

Det känner även PO till.

2011-01-21 @ 10:24:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0