Lite VM skvaller

Skurken Frank Löke som inte hade några samvetsbetänkligheter över att skriva på för flera klubbar samtidigt för någon säsong sedan är nu utslängd från det norska landslaget. Tydligen har han brutit mot alkoholreglerna. Och han är inte välkommen tillbaka så länge Robert Hedin är i ledningen. Löke retade för övrigt upp danskarna i veckan när han gick ut och sa att han hatar danskar. Kul kille.

Den danska experten Bent Nyegaard har tagit ut sin drömlag. Och som målvakt har han valt Johan Sjöstrand. Det är kul att Johans insats har uppmärksammats även utanför Sverige.

Danmarks spelare har blivit utlovade en rätt rejäl bonus, har för mig att laget skulle dela på 4 miljoner danska kronor, om de vann guld. Men det fanns en fotnot som säger att detta bara gällde om förbundet hittade en ny huvudsponsor och det har man inte. Så just nu är det lite osäkert om det blir några pengar. Är det någon som förresten vet om de svenska spelarna ska få någon bonus om de vinner?

Nu närmar sig semifinalerna. Frankrike känns fortfarande övermäktigt, men jag undrar om det verkligen är berättigat. Undrar om inte deras favoritskap mest sitter i huvudet på oss svenskar. För så jäkla bra har de inte spelat i VM. Oavsett vad så hoppas jag att killarna verkligen tror på chansen och släpper loss i morgon. För chansen finns om man bara tror på den.


Kommentarer
Postat av: Tuben

Danmarks hbollsförbund slöt ett avtal på 18miljoner två dagar före VM. Trodde du läste danska tidningar?

2011-01-27 @ 23:27:19
Postat av: Anonym

Kämpa sverige visa hjärta ! 12000 pers ska bära fram laget till seger! heja di gule!

2011-01-28 @ 00:17:34
Postat av: Hugo

Självklart får de svenska spelarna bonus även de. Kommer inte ihåg summan just nu, men det var en ganska fin bonus vid guld (med svenska handbollsmått mätt...) och tror nog att de fick även en liten bonus för semi.

2011-01-28 @ 09:49:36
Postat av: Stürmerfoul

Är du helt säker Tuben. Enligt danska TV2 har man ännu inte hittat en huvudsponsor. Däremot så hittade man en VM-sponsor, som sponsrar laget under VM-spelet. Men i spelarkontrakten står det tydligen att de bara får bonus om det dyker upp en nu huvudsponsor. Men naturligtvis kommer de att få en bonus, men den blir kanske inte lika stor som spelarna hade hoppats på.

2011-01-28 @ 13:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0