Hoppsan

Två lite förvånande resultat i kväll.

Undrar om spelarna IFK Kristianstad är nervösa nu? Förlust i slutsekunden mot IFK Ystad och helt plötsligt så blev det nerv i kvalet till elitserien. Ystad är inte så dåliga, men naturligtvis så borde Kristianstad vinna. Undrar vad som hände idag? Och vem vet vad som händer om nerverna börjar sätta sig i Kristianstadspelarna?

Då kanske det blir som för Lugi idag. Ännu en förlust. Det var säkert inte det som tränarduon hade förväntat sig av slutspelet. Men än är det inte kört för Lugi. Det har istället blivit ännu mer öppet om vilket lag som tar andra platsen i gruppen. Nu hoppas jag att Lugifansen inklusive klacken är på plats och stöttar sitt lag i matchen mot Drott. Vågar jag hoppas att Lugi anstränger sig lite för att locka folk till matchen? Nu behövs en vinst om det ska bli en efterlängtad semifinalplats. Vem vet när chansen kommer igen?

Jag är lite förvånad över Lugis två förluster. Laget spelade riktigt bra på slutet. Hur kan man tappa formen på det viset? Handlar det om nerver? Eller beror det på att man inte har rutin av slutspel? Har man gjort något fel i förberedelserna?


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0