Kval

Är det fler än jag som har dåliga vibbar inför morgondagens kvalmatch? Sverige ska inte dra för stora växlar på 16 måls segern i VM. Nu är det kval, bortamatch och flera spelare skadade. Det blir tufft. Men skadorna innebär också en chans för Andreas Nilsson och Niclas Barud att visa upp sig. Det ska bli intressant att se de båda tillsammans med Mattias Zachrisson.

Att Lukas Karlsson är tillbaka igen är inte så dumt. Han var riktigt blek i VM men det verkar ändå som om formen är på väg att återkomma. Han har tagit för sig mer och mer på senaste tiden i den danska ligan. 

Tycker också att det ska bli kul att se Kristian Svensson igen i landslaget. Han är rutinerad och kommer inte att vika ner sig i matchen, men å andra sidan tycker jag nog att han inte är lika bra som förr.

Jonas Larholm kommer att få bära ett tungt ansvar framåt, men i helgen såg jag honom spela i Champions League när AaB besegrade Pick Szeged och då var han lysande. På egen hand stod han för nästan allt i anfallsväg. Undrar om Kim Ekdahl du Rietz är inne i samma stim som i VM?

Känns förresten lite märkligt att matchen visas i TV10. Har kanalen visat handboll tidigare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0