Lite mer om Lugi

Det är bara att erkänna att jag börjar bli lite senil. Missade totalt att skriva något om Lugidamernas vinst borta mot det tyska laget Blomberg-Lippe i Cupvinnarcupen. Båda matcherna spelades borta och vem kunde tro att Lugi kunde vända förlusten i första matchen till vinst i andra? Ingen förutom spelarna antagligen. Nu är man framme i semifinal, helt otroligt. Det bästa svensk klubbhandboll gjort på 2000-talet, om man undantar Sävehofs spel i Champions League. Nu gäller det att slippa möta ett ryskt lag så att man minimerar reskostnaden. Kan det gå hela vägen till final månne? Svensk damhandboll är verkligen på väg framåt.

Men frågan är om det täta matchandet, vissa spelare spelade även i steg-5 för ett tag sedan, sliter på laget? Kan det komma en negativ reaktion i slutspelet eller blir det tvärtom så att framgångarna internationellt och i JSM lyfter laget än mer?

Och när det gäller herrarna så förlängde Lugi som väntat med Axnér och Zanotti. Det var väntat och det är bra med kontinuitet. Om de båda bara får tillräckligt bra material att träna nästa år, dvs om Lugi kan ersätta de som slutar med andra bra spelare, så blir det säkert ett roligt år nästa år också för Lugi. 


Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag vet inte riktigt om det bara är damhandboll du syftar på men annars vann IFK Skövde Challenge Cup 2004.

2011-03-22 @ 08:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0