Slutspel

Så är det dags för omgång två i herrarnas slutspel. Första omgången bjöd ju på två utklassningar: Sävehofs mot Skövde och Guifs mot Lugi. Skövde tror jag får svårt att komma tillbaka. Det blir tufft mot Alingsås borta. Och för Lugis del gäller det att repa mod mot RIK. Men om Lugi bara lyckas skaka av sig slutspelsnerverna så har man fortfarande chansen att nå en semifinalplats. Men det blir jämnt ikväll mot ett RIK som har gått som tåget efter VM. Undrar fortfarande vad RIK sysslade med under VM-uppehållet.

Första omgången visade också att man kan räkna bort Malmö. De är inte tillräckligt bra i år. Grupp A känns redan nu avgjord. Det blir Sävehof och Alingsås till semifinal. Grupp B känns däremot mer öppen. Guif är säker på en semifinalplats men det är fortfarande ovisst vem som tar den andra platsen. Kanske hade Magnus Grahn rätt ändå när han varnade för Drott.

I damernas slutspel så verkar överraskningarna utebli. Sävehof, Eslöv och Skövde vann enkelt sina kvartsfinaler. Och i morgon ansluter troligen Lugi till semifinal-lagen. Det har visserligen varit jämna matcher mot Skuru men tack vare en bredare trupp, så kommer Lugi att slå ut Skuru.



Kommentarer
Postat av: Tomas

Nä, inte vann Skövde enkelt, de fick verkligen kämpa i varje match för de tre segrarna, totalt var skillnaden FYRA mål på tre matcher så Heid hade lika gärna kunnat vinna!

2011-03-31 @ 19:07:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0