Exit Kiel

Barcelona vann hemma med två bollar mot Kiel i Champions League kvartsfinalen och alla trodde väl att Kiel vänder detta hemma, men icke. Förlust hemma idag med tre bollar och Barcelona tar plats i Final Four. Man kan lägga märke till att att Palicka bytte av Omeyer och gjorde ett riktigt bra inhopp. Börjar vi se slutet på Omeyer månne? Palicka är duktig och fantastiskt reaktionssnabb men nog kan han förbättra sitt agerande vid kantavslut. När kantspelarna hoppar in så fladdrar han omkring som ett löv istället för att ställa sig i en vettig position. Förlusten idag måste svida i det svart/vita laget. Risken är stor att man missar både Champions League och den tyska titeln. Men Barcelona å andra sidan kanske tar hem både spanska mästerskapet och Champions League. Man verkar i ovanligt bra form i år. Jag kan inte annat att tycka att det hade varit kul om något nytt lag vann Champions League. Det har varit alldeles för mycket Ciudad Real och Kiel de senaste åren. 

Marcus Ahlm var förresten också riktigt bra idag. 

Jag kunde inte låta bli att fundera på det här med läktartryck när jag såg matchen idag. Publiken i Kiel tutar helt vilt. Här finns inga förbud mot gasdrivna horn eller Vuvuzelor. Så varför är detta så känsligt i Sverige? Varför går Eslövs damlag ut och förbjuder saker som låter för mycket? Varför vill svensk publik att det ska vara tyst? Beror det på att majoriteten av svensk handbollspublik är pensionärer? Tror fan att handboll har svårt att sälja in sig.

  

Kommentarer
Postat av: Fidde

När det kommer till gastutor så är det nog SHF som förbjudit detta. Samma med trummor vars slagyta är en större än en vis tum som jag inte kommer på i detta nu. Kom flera sådana förbud för ett par år sedan.

2011-05-02 @ 17:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0