Inte död än

Halloj! Måste citera Mark Twain eller om det nu var dr Livingstone: "Ryktet om min död är betydligt överdrivet". Jag kände att jag måste skriva något från den danska horisonten:

AG Köpenhamn hävdar att man redan sålt 30 000!!! biljetter till den första hemmamatchen i den danska mästerskapsfinalen, som spelas i fotbollsarenan "Parken" i Köpenhamn. Målet är att komma upp i 37 000! Helt otroligt och här ligger vårt SM-fest i lä. Det är jäkligt häftigt att följa AG: s utveckling. Och det ska bli häftigt att se finalmatchen den 21/5. Och det ska bli intressant att se hur Magnus Andersson kommer att fungera som ny sportchef i AG.

Den andra finalparten BSV lyckades trots allt ta sig till final trots en svag säsong. De var förhandstippade att gå till final men det såg länge mörkt ut. BSV har förresten i dagarna dömts att betala ersättning till sparkade Rastko Stojkovic och Nikola Manojlovic, som fick gå för att de hade för dålig fysik. Till bortamatchen mot AG så räknar BSV att få med sig 3000 fans. Det är inte heller dåligt.

Ulrik Wilbek förutspår förresten att det blir båda dessa lag som kommer att dominera dansk herrhandboll de närmaste åren. BSV verkar dessutom få en ny hall som kommer att bekostas av Jyskmannen Lars Larsen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0