Gårdagen

Vilken snyting Ystad åkte på mot Sävehof igår! 40-27!! Även om det var en väntad vinst så blev siffrorna förvånansvärt stora. Men Ystad har ju varit lite så här de senaste åren. Går det emot så viker man ner sig och siffrorna skenar iväg. Men jag antar att det här är en förlust som Ystad kan leva med. Det är inte så många som slår Sävehof i Partille.

Och så var det det här med Wislander. Tänk att hoppa in som 47-åring i elitserien. Det fick mig att fundera på hur pass vanligt det här är. Är det någon som vet hur många 45+ som spelat och gjort mål i högsta serien? Hade varit kul att veta. Nu blev det ju inte något längre inhopp men det är ändå imponerande.

Och det blev som vanligt jämnt mellan Malmö och Kristianstad. Positiv publiksiffra också, strax under 1900 är inte dåligt. Och publiken verkar ha bjudits på en riktigt spännande match. Och kommer förhoppningsvis tillbaka. Visst kan man redan nu se att publiksiffrorna är stigande i Malmö. Det verkar som om Uffe Mohlin Fagerström har varit en bra rekrytering för Malmö. Båda lagen verkar fortfarande vara på gång och detta var säkert inte de sista poängen. Kristianstad verkar ha fått igång Lars Möller Madsen och Malmö verkar också ha fått fart på sina danska nyförvärv.

I morgon är det match mellan H43 och Aranäs. Det har blivit en viktig placeringsmatch. Aranäs ligger numera sist och H43 ligger endast tre placeringar högre med två poäng mer. Men även om H43 förlorade mot Drott igår så verkar H43 betydligt stabilare i år, så jag tror på vinst för lundalaget i morgon. H43 har haft som vana att låta publiken komma in gratis till någon match varje säsong och i morgon är det dags igen. Det är fritt inträde men frågan är hur många som ändå kommer och tittar. Jag tänker i alla fall gå dit. H43 har förresten bytt slogan, undrar när det hände. Nu är det: "Sveriges mest kompletta handbollsklubb". Vet inte, det känns lite konstigt. Det finns nog ingen utanför Lund som ser H43 som den mest kompletta klubben.   


Kommentarer
Postat av: Jocke

Anledningen till att de kallar sig mest kompletta är väl att de erbjuder rullstolhandboll också? Mig veterligen är det inte särskilt vanligt.

2011-11-16 @ 13:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0