HK Malmö

Som ni vet så brukar jag då och då gnälla över handbollsklubbarnas oförmåga att sälja in handbollen och den egna klubben hos allmänheten. Man kan ju t ex gå in på de olika elitklubbarna och se hur många som använder sig av de olika sociala medier som finns, som Youtube, Twitter, Facebook mm. Det är inte många klubbar.

Men det finns klubbar som i alla fall försöker prova nytt. Vad sägs om HK Malmö som har egen Klubb-TV, eget nyhetsbrev med HK Malmös grafiska profil, inför mötet mot Lugi den 12/12 kommer en helsida i KvP och en stor annons i Sydsvenskan (spaltannons från topp till botten) och till sist har Malmö nu avtal med TV4, vilket innebär reklam på tv.

Ett annat exempel är Guif som har länkar till Youtube och Facebook direkt på startsidan. Och dessutom en länk till en fungerande supportklubb, Röda havet. Det svider i mig att det inte finns någon supporterklubb för lundalagen. Lugi hade en på gång, men enligt uppgift så dog den ut när man kände sig sviken av Lugi. Det var väl lite för pöbelaktigt att ha en klack stod och hejade lite småberusat.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0