Härligt

Det känns onekligen rätt härligt i dag efter gårdagens derbyvinst. En förlust hade varit jobbig att ta som Lugifan.

Segern igår var fullt rättvis även om H43 ska ha en eloge för att de inte vek ner sig och pressade Lugi ända till slutminuten. Lugis taktik att gå ut och stöta på Zoran Roganovic och Daniel Lindqvist fungerade utmärkt större delen av matchen.Till matchens kung utropades Albin Tingsvall och han var tungan på vågen för Lugi. Utan honom hade antagligen inte Lugi vunnit och Lugi ska nog be en bön att han inte blir skadad någon mer gång under säsongen. Men i min bok är Anders Hallberg både bäst på plan och viktigast i Lugi. Vilken kämpe! Tänk om alla spelare hade samma hjärta! Och när han är bra är han riktigt bra. Tyvärr, så är han lite ojämn och gör ibland matcher när inte så mycket fungerar.  

På samma sätt som Albin är viktig för Lugi så står och faller H43 med Zoran Roganovic. Igår stannade han väl på tre mål och då vinner inte H43.

Matchen bjöd på en härlig publiksiffra och fullt godkänd stämning, även om Lugiklacken inte längre är vad den har varit. En riktig handbollsfest. Det finns små försök i rätt riktning från Lugis sida att skapa en handbollsfest. Igår dök Lugikatten upp och så var det sång och lite dans före matchen. Fortsätt så!

Men jag fattar fortfarande inte varför Lugi envisas med sin speaker. Det absoluta kravet på en speaker är att publiken kan uppfatta vad han/hon säger. Detta grundläggande måste klarar inte speakern av. Det blir bara en gnällig ljudmatta där man bara kan uppfatta enstaka ord. Det låter kanske som hård kritik, men om nu Lugi tycker synd om personen så låt honom då slippa vara speaker. 

Undrar förresten varför sportchefen Emme Adebo envisas med att säga att Lunds arena är en av norra Europas bästa handbollshallar? Det känns lite som falsk marknadsföring. Så jäkla fin är inte arenan. Den är onekligen Lunds bästa, men redan om man jämför med andra i Skåne så är man inte bäst. Om man sedan inkluderar fler delar av Sverige, norra Tyskland och Danmark så hamnar man en bra bit ner på listan. 

Och hur kunde Hammarby slå Alingsås med så klara siffror? Känns som ett mysterium.

  

Kommentarer
Postat av: M

Om Bajen kunde se till att få in ett referat så kunde man kanske få läsa om hur det gick till. Ingen elitorganisation i den klubben.



Verkar återigen vara Åström som var tungan på vågen. Snacka om konstgjord andning.

2011-10-15 @ 20:29:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0