Syrak

Så Oscar blev duktigt sur på Per-Ola Björk och Krister Andersson igår. Det är han garanterat inte ensam om. Det finns väl knappt någon match där varken tränare, spelare eller publik är uppretade. Detta domarpar saknar all förmåga att skapa ett bra stämning under matcherna. 

Oscar formulerar deras domargärning på ett lysande sätt: "Men det finns samtidigt de som vill stjäla showen, vill synas. De som intar en särskild von Oben attityd. En attityd som stinker här-är-det-jag-som-bestämmer,take it or leave it. En attityd som skapar en irritation. En attityd som framkallar en oppositionslust hos andra. En attityd som bryter ner relationen till spelarna. En attityd som inte någon tjänar på. Allra minst handbollen." Oscar nämner inte domarna vid namn, men det är ju självklart vilka som avses.

Precis så är det. Det är ett mysterium att Per-Ola och Krister får fortsätta att bete sig på det här sättet år efter år. Är det verkligen en sådan brist på domare i Sverige? Frågan är nu hur Per-Ola och Krister kommer att straffa Oscar? Det är en fråga som borde vara onödig att ställa, men domarnas ständiga uppförande på plan gör tyvärr att frågan känns berättigad.


Kommentarer
Postat av: Observant

Vart kan man då anmäla domarna för tafs på funktionärerna???

2011-10-11 @ 00:18:44
Postat av: Jocke

Problemet är att de likväl är bland de bästa domarna vi har :/

2011-10-13 @ 17:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0