Premiär

Så var handbollen äntligen igång igen. I damernas elitserie vann ikväll Spårvägen mot Heid med 28-23, inte helt oväntat. Och i herrarnas allsvenska vann Skånela mot Djurgården med 30-29 efter att ha satt en straff i slutsekunderna. Känns skönt att det drar igång nu. Och är det inte hög tid att HEH uppdatera sin resultatflik. Ser inte särskilt professionellt ut när förra årets resultat fortfarande ligger kvar. Hallå! Säsongen har börjat nu! Och inte blir det bättre när man fortfarande inte lagt ut resultatet från dagens andra match i allsvenskan mellan Hästö och Rimbo. Överhuvudtaget så känns det som om HEH har tappat fart. Antalet inlägg har minskat betydligt. Undrar vad det beror på? Hoppas att man tar tag i webbsajten och gör den mer aktiv och intressant nu när säsongen har startat. Apropå sajter. Undrar hur många läsare Skånska Dagbladet tappade på nätet när man gjorde sig ovän med Axnér? Som det blev nu innebar Axnérs bloggande rena lyckoträffen för honom. Utan Skånskans blogg hade det dröjt betydligt innan han hade fått chansen i tv. Men så här i efterhand, vad tjänade Skånskan på det hela? Man borde nog inte ha haft så bråttom med att försöka censurera Axnér.

I morgon tänker jag se Lugis damer möta Örebro. Det borde bli en klar seger. Bra att Lugi delat ut gratisbiljetter inför mötet. Förhoppningsvis innebär det en hel del folk på läktarna. Det blir nog tuffare för H43:s herrar att locka åskådare till derbyt mot Ystad. Skulle gissa att Champions League-fotbollen lockar mer.

Hur går då första omgången:

Ystad slår H43
Guif slår RIK
Sävehof vinner över Hammarby.
Malmö mot Drott känns mer ovisst. Det kan bli en intressant värdemätare på två lag som bör hamna topp-8. Jag tror att Drott vinner.
Alingsås vinner mot Caperiotumba. (Gillar förresten verkligen inte Tumbas nya namn).
Och Kristianstad slår Aranäs.

Och antagligen gissar jag fel i flera matcher. Mycket pekar på att serien blir lika jämn och oviss i år också.




Kommentarer
Postat av: Västerut

Trupperna på HEH är inte heller uppdaterade.

2011-09-12 @ 16:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0