Handbollshelg

Vi har en intressant handbollshelg framför oss.

I morgon kväll kommer jag att sitta klistrad framför tv:n för att se returen mellan AG Köpenhamn och Barcelona. Nu när Kasper Hvidt inte blev avstängd trots rött kort i hemmamatchen så har AG en hyfsad chans, men det blir tufft. Och man kommer säkert att sakna Joakim Boldsen som är borta resten av säsongen pga skada. Men tänk om AG går till final Four. Vilket lyft det skulle innebära för dansk handboll och kanske spilla över på svensk handboll också.

Sen tänker jag använda en del av lördagen till att se tredje matchen mellan Lugi och Skuru på plats och inte framför tv:n. Det kan mycket väl bli en jämn match igen, men Lugi är fortfarande favoriter i min bok. Om nu Lugi skulle nå en final så har de verkligen haft en tuffare resa till finalen än vad Sävehof haft. Sävehof kommer att vinna semifinalspelet i tre raka.

Trist besked för Nathalie Hagman. Hon missar inte bara OS utan även EM till vintern. Det var inte mycket som var helt i det knät. Hoppas hon tar det rätt och bygger upp fysiken rejält så att landslagstränarna får en ursäkt mindre för att inte ta med Nathalie i landslaget.

Sen blir det att se Ystad mot Sävehof på tv på söndagen. Vinst för Ystad och det är öppet vem som går till final. Den andra semifinalen mellan Guif och Kristianstad bör Guif vinna enkelt. Man är ett bättre lag och utan Kristianstadpubliken så bör inte Kristianstad kunna rubba Guif. Men det blir tufft för Guif i fjärde matchen. Tänk att Kristianstad på en timme sålde slut biljetterna till arenan som har kapacitet att ta emot 4 800 personer! Det är inte annat än att jag blir avundsjuk. Vilken skillnad från andra lag!

Tre matcher får räcka i helgen. Måste ju hinna med att se lite fotboll också. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0