Snart dags

Nu är det snart dags för rysaren. Läste nu att Staffan och Ola valt Mattias Andersson i mål. Det känns inte bra. Den ende av målvakterna som spelat bra hittills är Johan. Jag är rädd att det här innebär att Sverige snabbt kommer i ett underläge som kan vara svårt att vända. Jag hoppas verkligen att jag har fel.
 
Några funderingar om Danmark. De var inte lika bra  som vanligt i OS. Och man kan undra vad det beror på? Var spelarna trötta på Wilbek? Eller börjar de bli mätta? Eller trodde man att det skulle enkelt och att det räckte att gå på halvfart för att nå en final? Eller börjar motståndarna läsa in sig på Danmark? Eller hade man missat formtoppen? Eller man inte så bra som vi och de verkar tro? De var faktiskt nära att inte gå till slutspelet under senaste EM. Ja, den som vet. Men något var det som inte stämde i alla fall.
 
Fransmännen har inte heller imponerat. Nyckelspelarna verkar börja bli lite gamla och stabbiga. Det var ungdomarna som vände matchen mot Spanien. Men antagligen räcker laget till för att hämta ännu ett guld. De lär väl mala ner motståndarna med fysiskt hårt försvarsspel som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0