Galna tränare

På Kvällspostens löpsedel kan man läsa "De "galna" tränarna som lyfter Lugi" och så finns det foto på Axnér och Zanotti. Vad är det för trams? Vilket lyft tänker man på då? En sjundeplats med 11 segrar, 1 oavgjord och 10 förluster pekar ju inte direkt på ett lyft. Och vad då galna, visserligen inom citattecken, men ändå? Det är två mycket seriösa handbollstränare och knappast några galningar. Att de vågar gå sina egna vägar och är frispråkiga tyder ju inte heller på att de är galna. Snarare att de är kloka. Det är märkligt att ryktet att den dynamiska duon är så cool och häftig fortfarande verkar vara spridd. Men det är ju ett rykte som Lugi har nytta av. Handbollen behöver profiler. Sen att den inte är sann är en helt annan sak.

Jag spelade på sjuling (om man nu kan säga så) i förra omgången. De första sex matcherna gick ju in, men så sprack jag i den sjunde när Lugi vann borta mot Drott. Men sådana missar är helt ok. Jag vill ha Lugi i ett slutspel. Förhoppningsvis har Lugi klarat av behålla formen under speluppehållet i år. Vi får se hur det går idag mot Malmö,  som  också verkar ha hittat formen. Lugi har förresten kanske Daniel Lindqvist från H43 i truppen inom kort. Det är en spelare som har mycket inneboende men som alltid inte har psyket med sig. Men jag tror att han kan bli ett bra komplement i Lugi.

H43 forlorade lite snöpligt mot Skövde senast i "comebacken". Men det går inte att bränna så många chanser som man gjorde de sista fem minuterna. Men det var väl tröttheten som gjorde sig gällande.

Och det var väl inte så förvånande att Sävehof krossade Guif. Det kan man mycket väl göra i den kommande seriefinalen också. Ett utvilat Sävehof är nog fortfarande bäst i Sverige.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0