Pinsamheter

Det var visserligen väntat att Hammarby inte får sin elitlicens beviljad och åker ur elitserien men att liganämnden offentliggör detta före sista serieomgången är ovanligt klantigt till och med för handbolls-Sverige. Man hade dessutom stöd av stadgarna att vänta till på torsdag i denna vecka, så varför valde man att informera redan nu? Känns mycket märkligt. Hur kul är det för Drott att veta att Lugi möter ett Hammarby som nu inte längre har något att spela för?

Inte heller oväntat så kommer "Kos" tillbaka som tränare i H43. Har för mig att jag anade detta i min blogg i vintras när det blev klart att "Kos" fick lämna Skjern. Men det var dåligt av H43: s styrelse att inte informera nuvarande tränare Tomas Westerlund om att han skulle ersättas av Veroljub Kosovac. Nu fick Tomas beskedet i massmedia istället. Det tyder på viss feghet från H43: s styrelse.

Känns inte HEH: s hemsida tröttare och tröttare? Det är färre intressanta artiklar och jag tycker det är dåligt att man inte uppdaterar resultat och tabeller samma dag som matcherna spelas. Känslan blir att inte ens HEH brinner för handbollen och sin egen verksamhet. Var det detta som skulle bli resultatet av Peter Gentzels uppdrag?

Men frågan är om inte den största pinsamheten är Sävehofs första halvlek mot AG Köpenhamn igår. Snacka om utskåpning. Det gjorde ont ända in i själen att se klasskillnaden mellan Sveriges och Danmarks bästa lag. Sverige ligger långt, långt efter. AG Köpenhamn var bättre i allt. Det hängde en stor Sävehof-tröja i Scandinavium med texten Svartgul magi. Tajmingen kunde varit bättre för mycket till magi var det sannerligen inte från Sävehof.  


Kommentarer
Postat av: Robe

Det är klubbarna själva som har ansvaret för att uppdatera resultat och matchreferat på heh.nu



Vissa klubbar är pinsamt dåliga på det. Särskilt i allsvenskan.

2012-03-19 @ 11:50:38
Postat av: Martin

svenskhandboll.se har premiär i helgen. Ska ersätta dam-, herr- och förbundssidan.

2012-03-19 @ 16:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0