Sömnpiller

Var rätt sugen på att se Lugi möta RIK igår. Humöret sjönk ner en smula när jag insåg att bröderna Gomér hade fått förtroendet att döma matchen eftersom de brukar förstöra matcherna. Den glädje som fortfarande fanns kvar efter att domarna sprungit in på plan försvann helt under första halvlek. Vilket sömnpiller! Det var en av de sämsta elitseriehalvlekar jag sett på länge. Tempofattigt, fantasilöst och helt utan vilja. Lugi ska vara glada att  RIK inte heller hade vaknat på rätt sida. Det är egentligen fullständigt obegripligt att två lag kan gå in på plan och inte ens försöka spela handboll. Vad har tränarna sysslat med före matchen?
 
Jag tänkte på Lugis nyförvärv, den danske målvakten Cleverly. Han måste ha fått en chock och börjat undra vad han hade gett sig in på.
 
Andra halvlek blev bättre. Antar att båda lagen fick höra ett och annat i pausen. Oavgjort kändes som ett rättvist resultat, men det är tydligt att Lugi är inne i den sedvanliga vårsvackan. För det måste ha varit svårt att hitta en kandidat till matchens lirare. Priset gick till Tingsvall och han gjorde ju några strutar, men kastade också bort bollen en herrans massa gånger. Bäst tyckte jag Joakim Svensson var när han fick chansen i mål. Det är synd om grabben att han kommer att hamna på läktaren resten av säsongen. Och vad sysslade Kristian Meijer med? Tre mål på sju lägen från kanten är inget lysande facit från ett fd utlandsproffs.
 
Det var ett tag sedan jag gnällde på Lugis speaker som också helt obegripligt är kvar säsong efter säsong. Det är sånt som gör att man inser att Lugi inte bryr sig särskilt mycket sina matcharrangemang. Hade Lugi den minsta lilla känsla för vad som går hem så hade man naturligtvis bytt speaker för länge sen. Intervjun med Cleverly i halvlek var till och med sämre än matchen. Och sen kan jag inte låta bli att reta mig på allt snack om att köpa 20/20-lotter och att man ska sätta nytt rekord i försäljning. Då hade det väl för fasen varit bra om det gick runt folk och sålde lotterna. Det dök inte upp en enda försäljare på den sidan av hallen jag satt under hela matchen. Resultatet blev också mycket riktigt inte fler än 129 sålda lotter. Lysande jobbat Lugi! Nu fick man hela 1290 kronor till sin ungdomsverksamhet! Kristianstad drar väl in det tjugodubbla varje match.
 
En helt annan sak. Var inne på Hamburgs hemsida för att se hur det gick för Carléns återkomst. Men det verkar som om han satt på bänken hela matchen. Hoppas dock att han kommer tillbaka för grabben har verkligen varit otursförföljd (om det nu bara handlar om otur). Och han är efterlängtad i landslaget. Och antagligen även av pappa Per. Ska Per överhuvudtaget få chansen att syssla med handboll fler gånger i livet så sker det bara om någon klubb är intresserad av Oscar och samtidigt dum nog att ge Per ett uppdrag.  
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lars

Skicka dina förslag om ändringar i arrangemanget till följande adress

[email protected]

Men då har du kanske inget att skriva om?

2013-02-15 @ 10:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0