Hemvändare

Flera har ju spekulerat i hur storstjärnor som Källman och Jernemyr skulle kunna ställa om sig till elitserien och svenska domare. För Källman måste det ha blivit en chock igår när han fick rött kort. Han kan inte ha fått många om ens något tidigare i sin karriär.
 
Men elitserien har svenska domare och serien har också ett lag, Rimbo, som verkar ha satt i system att filma. Som underdogs tycker de väl att de har rätt att till alla knep för att få motståndarna ur balans, men det är inte snyggt.
 
Handbollen har ju tidigare stolt lyft fram att man till skillnad från fotboll inte håller på med filmningar. Men det håller på att urvattnas. Det blir allt vanligare. Jag blir mycket oroad för det hotar handbollen mer än vad det hotar fotbollen. Det är redan idag otroligt svårt för domarna att hänga med i handbollsmatcher och börjar det filmas så riskerar det att spåra ur totalt. Hoppas verkligen att klubbarna tar tag i problemet och ser till att spelarna slutar filma.

Kommentarer
Postat av: Frans

Såg du matchen mellan Rimbo och Skövde? Det är så otroligt dåligt att uttala sig om filmningar när man inte ens sett situationen.

2013-09-26 @ 15:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0