Obefogat

Min oro för Lugis damers hemmapemiär igår var ju totalt obefogad. Det var visserligen jämnt mot Heid i första halvlek men sen i andra var det ren utskåpning, från 9-7 i halvlek till 28-16 vid slutsignalen. Det är många nya spelare i Lugi men spelet är sig likt. Bra försvarsspel och lite småtaffligt anfallsspel. Men laget såg bättre ut än vad jag hade trott. Tror dock fortfarande inte att Lugi blir topp fyra. Man har för lite skytte utifrån för att kunna hota de bättre lagen. Heid igår var riktigt blekt. Det kändes som om de hade gett upp före match och att de inte trodde att de kunde vinna. En helt annan sak: Rustan förresten är riktigt kul att studera på bänken.
 
Drott förlorade igår igen. Och denna gång mot nykomlingen Karlskrona. Det kan inte vara särskilt kul i Halmstad just nu. Laget verkar redan vara i spillror. Undrar hur länge tränaren sitter kvar?
 
Och nu laddar jag för derbyt mot Kristianstad! Ska bli skitkul! Kul har det förresten varit i Lunds arena under de två första matcherna. Förvånansvärt mycket folk och bra stämning. Måtte det hålla i sig!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0