Sämst någonsin?

Är årets EM-trupp det sämsta herrlandslag Sverige någonsin haft? Frågan är berättigad. De fem träningsmatcherna inför EM avslöjade ett otroligt svagt landslag. Truppen är tunn, spelet svagt och spelarna fega och utan självförtroende. Vi kan glömma allt snack om OS-kval och spel i mellanrundan. Sverige kommer att bli sist i gruppen. 
 
Och den här truppen lär inte heller kvala in till ett VM. 
 
Frågan är också om det inte är dags att byta ut Staffan och Ola. De verkade lika vilsna som laget under träningsmatcherna. Istället för att spela ihop en första uppställning så letade de in i det sista efter en uppställning som skulle fungera. Och det är antagligen omöjligt med den trupp som plockats ut. Och hur tänker man när man går till EM med enbart en mittnia?? Och varför tar man ut spelare som man vet inte håller internationellt som t ex Markus Olsson? Det här kommer att bli en katastrof.
 
I skymundan av landslaget så har Lugis herrar fått pyspunka. Spelet hackar och laget sjunker så sakta i tabellen. Man får nog vara glad om man går till slutspel. Och publikantalet sjunker. I början av säsongen var mycket folk på läktarna, bra stämning och några nya grepp i arrangemanget men nu har det varit flera matcher med färre än tusen åskådare. Uselt! Och sin vana trogen så försöker inte ens Lugi att locka publik till matcherna utan man försöket vara så anonyma som möjligt. Hur svårt kan det vara? Går alla krafter till Lundaspelen? Lundaspelen är annars däremot något som Lugi gör bra och som man verkligen kan och ska vara stolt över. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0