En stjärna föddes

Såg Lugi möta Karlskrona i fredags i en underhållande match. Båda lagen höll ett högt tempo och det är något som jag uppskattar. Lugi vann ovanligt enkelt denna gång men det stod och vägde när unge Karl Wallinius fick chansen. Och vilket avtryck han gjorde.  Sju mål i matchen varav fem före paus och utsedd till matchens lirare. Det var nog tack vare hans insats som det blev en vinröd vinst. Kanske fick vi vara med när en stjärna föddes.
 
En annan ung spelare som kom in och gjorde avtryck var Carl Möllerström. Jag har tidigare skrivit att Lugi har tunt bemannat på nio meter men om dessa ungdomar vågar ta för sig fler gånger så ser det ju ljusare ut.
 
Alfred Jönsson har börjat trögt men även han kom igång under matchen. Han är otroligt viktig för Lugi så det vill till att han kommer i form.
 
Det har varit några förvånande resultat sista tiden. Tänk att Guif lyckades slå Sävehof! Det var också rätt överraskande att Hammarby som inlett blekt lyckades slå Ricoh borta. Det gjorde nog gott för Hammarbys självförtroende.
 
Ikväll blir det storstryk för Lugi not Kristianstad. Det är nästan så jag får ont i magen. Det kan gå hur illa som helst.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0