Ny säsong

Nu börjar det dra ihop sig till en ny handbollssäsong. Äntligen! Som jag har längtat. 
 
Såg Flensburg möta Minden igår. Matchen var väl så där. Flensburg vann men de såg ringrostiga ut. Omsättningen av spelare märks, framförallt på målvaktssidan. Det känns rätt otroligt om det skulle bli en ny titel för Flensburg. Men å andra sidan så skulle de inte ha vunnit förra året heller. Måste ta av hatten för Dalibor Doder som snart fyller 40 år men som ändå hör till Mindens bästa spelare. Imponerande! Förutom Doder så var det många andra svenska spelare på plan: Månsson, Cederholm, Karlsson, Jeppsson, Gottfridsson, Wanne. Cederholm hade verkligen en dålig dag. Självförtroendet är nog borta. Tyvärr så verkar inte Jeppsson ha tagit ett steg framåt i sin utveckling. Fattar fortfarande inte varför han inte kommer i fart och bombar in mål. Varför ska han in i på sex. sju meter? Men han är fortfarande jäkligt duktig på att slå passningar. Men är det som han ska syssla med? Gottfridsson kändes också lite matchotränad. 
 
Att det inte längre blir en SM-finaldag hör nog till det dummaste beslut som fattats senaste åren. Det gynnar bara Kristianstad och troligen Alingsås. Men handbollen som helhet kommer att förlora. Otroligt att detta kunde gå igenom. 
 
Har inte funderat så mycket på hur det kommer att gå i Sverige. Kristianstad lär vinna hos herrarna men det känns mer öppet på damsidan. Tror dock att Kristianstad kommer att överraska bland damerna. Det lär bli en toppfyra plats. 
 
När det gäller Lugi så är det väl damerna som man får hoppas på. Tror inte så mycket på herrarna. Det är för dåligt med skytte från nio meter. Och avsaknaden av Wickman-Modigh och Lagerquist kommer att märkas. 
 
Kollade igenom kommentarerna i denna blogg. Så jäkla mycket skit som dyker upp. Hoppas nån vettig orkar skriva något någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0