Förlust

Malmö vann mot Lugi precis som väntat men överraskande nog kunde det gått åt andra hållet. Det kändes som om Lugi slarvade bort vinsten. Axnér väntade för länge med att byta målvakt. Han skulle bytt in Hagvall redan i första halvlek. Det var rätt tydligt ändå att Cavar inte var på topp. Men det kanske är så att Axnér har bestämt sig för att de alltid ska spela en halvlek var? Sen var det ett antal olyckliga felpass från framförallt Henningsson som Malmö utnyttjade kliniskt i första halvlek. Och i andra halvlek när Lugi hade chansen att komma i kapp så gjorde man några dåliga avslut i rad. Lite synd eftersom det gäller att ta chansen när Malmö inte riktigt var i slag.
 
Men det säger något om att Lugi kanske är rätt bra ändå i år.
 
Kul förresten att Robert Månsson var tillbaka i Malmö igår. Tänk att ha orken att gå skadad så länge och vilja komma tillbaka. Imponerande.
 
I SHE så startade seriespelet med ett toppmöte igår. H65 vann med uddamålet borta mot Skuru. Gjort tydligen i slutsekunderna. Starkt gjort av skånskorna. Men det visar också att H65 kanske inte kommer att springa hem serien hur enkelt som helst. Skuru har fått en tuff inledning av serien. I nästa match så möter de Sävehof borta. När det gäller damerna är jag nyfiken på om Boden och Kristianstad kommer att fortsätta att närma sig toppen. Är fortfarande så imponerad av Bodens satsning. Bara en sån sak att haft Per Johansson som tränare förra året och Patrik Liljestrand i år.
 
När det gäller satsning så tycker jag att SHE: s hemsida är kass. Tänk att man inte ens lagt ut en artikel idag om matchen mellan Skuru och H65. Ja, herrarnas är inte mycket bättre den heller. Förstår inte hur svårt det kan vara att skapa vettiga sajter. Säger en del om kompetensen Titta bara på Handbollskanalen. Hur mycket bättre är inte den?
 
Frågan om inte jumboplatsen avgjordes redan i går i herrligan? Storförlusten mot IFK Ystad hemma igår visade troligen att Karlskrona är precis så dåliga som många trodde före seriestarten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0