Just som

Just som jag var på väg att blogga något om risken att O/V kanske inte skulle ta några poäng överhuvudtaget i elitserien så går de och vinner borta mot Drott. Det var minst sagt överraskande. Visserligen kunde man tänka sig att Drott någon gång skulle få en reaktion och förlora, men att man förlorar igår på hemmaplan borde handla om underskattning.

Det ska bli intressant att se om vinsten blir en vitamininjektion för Helsingborgarna. Hoppet att kunna undvika nedflyttningsplatsen bör ha tänts.

Tabellen rekordjämn så det kan verkligen bli tal om radikala omflyttningar i tabellen under säsongens gång. Drott ska nog inte känna sig säkra på en slutspelsplats.

Såg andra halvlek mellan Lindesberg och H43. Det var ju ingen höjdarmatch precis. Och den kunde ha slutat hur som helst. Det jag såg av Axnér imponerade inte heller. Han verkade inte vara på rätt ställe mentalt. Det var symtomatiskt att han efter slutsignalen i frustration slänger in bollen i motståndarmålet.

Nu närmar sig årets första Lundaderby. Det är två lag som behöver poäng som möts. Hur det ska gå känns mycket ovisst. Men Lugi brukar ju börja matcherna med några måls övertag eftersom H43 fortfarande har ett lillebrorskomplex att kämpa med, så även om H43 verkar vara på gång så tror jag ändå att det blir Lugi som blir det vinnande laget. Undrar om publiksiffran kommer att bli mer än 2000? Det är tveksamt, men det skulle vara jäkligt dåligt om den siffran inte nåddes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0