Prologen dag 1 forts

Handboll är en märklig sport. Det finns inget roligare att se på när den är som bäst, men när det inte gäller något särskilt, som nu i Prologen, så försvinner mycket av glansen. Handboll är en kampsport som behöver glöden, tempot och kämpatakterna för att bli sevärt, utan dessa så blir det rätt trist att titta på. Dessutom är det i en träningsturnering mycket testande och letande, och när man lägger till alla småskador som finns före säsongstarten, så resultatet blir otroligt sömniga matcher.

Tidigare har det varit gratis att titta på Prologen. I år kostar det 40 spänn per dag alternativt 100 spänn för alla dagarna. Enligt uppgift så ska intäkterna gå till ungdomsverksamhet. Men var? Antagligen till H43 som verkar vara arrangören, men då kan man alls inte vara säker på att pengarna går till ungdomarna. Det har hänt förr att pengar som varit avsedda till ungdomarna hamnar hos herrarna.

Mycket rykten om Kim Ekdahl. Igår surrades det att han inte kunde spela förrän tidigast i mars. I Skånskan idag antyds att han är klar till seriepremiären. Och Axnér nämnde i sin blogg att Kim tränar som en galning. Undrar hur läget är egentligen?


Kommentarer
Postat av: Kalle

Trelleborg tog inträde förra säsongen, men du kanske inte var där

2009-09-04 @ 23:53:22
Postat av: Snorre

Men det var gratis i Arenan. Fast Kalle var kanske inte där.

2009-09-06 @ 13:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0